Rozmýšľate už nad vianočnými darčekmi? Nakupovať s predstihom sa oplatí. Ušetríte si stres, máte istotu, že všetko dorazí včas, a pred Vianocami si už môžete len užívať sviatočnú atmosféru. Niektoré darčeky navyše potrebujú svoj čas - napríklad kvalitný zlatý šperk vyrábaný ručne s láskou a pozornosťou, aj k tým najmenším detailom.

V KLENOTA veríme, že ten najlepší darček pre ženu je šperk. Podčiarkne jej krásu a bude jej robiť radosť celý život. Nájdu sa samozrejme aj výnimky, ale pre väčšinu žien je práve šperk tým vysnívaným darčekom, ktorý by pod stromčekom rady našli. Často po ňom túžia aj tie, ktoré to nahlas nepovedia...

Každá žena má svoj jedinečný vkus a štýl. Vybrať ten pravý šperk tak niekedy nie je ľahké. Pripravili sme pre vás preto niekoľko tipov na darčeky, ktoré zaručene potešia:

1. Vianočné symboly

Čo keby sa dal kúsok kúzla Vianoc uchovať v šperku, ktorý bude môcť vaša milovaná nosiť pokojne celý rok? Pripravili sme pre vás výber presne takých klenotov s vianočne ladenými symbolmi. Vyberajte z hviezdičkových náušníc, náhrdelníkov s vločkami a mnohých ďalších štýlových darčekov.

zlatý náhrdelník s príveskom Polarka - KLENOTA náhrdelník s príveskom cherubína z bieleho zlata - KLENOTA

VIANOČNÉ SYMBOLY  

2. Náhrdelník s drahokamom

Zlatá retiazka zdobená príveskom s farebným drahokamom predstavuje skvelý darček nielen na Vianoce. Nemusíte si robiť starosti s vhodnou veľkosťou ako pri prsteni a drahokam môžete vybrať napríklad podľa mesiaca narodenia alebo obľúbenej farby. Medzi tie najobľúbenejšie patrí temne modrý zafír, zelený smaragd a červený rubín.

Náhrdelník so smaragdom a diamantmi a smaragdové náušnice - KLENOTA

NÁHRDELNÍKY S DRAHOKAMOM

3. Diamantový šperk

Klasika preverená generáciami. Diamanty na prvý pohľad zaujmú svojim ligotom. Vďaka svojej tvrdosti a odolnosti sa dajú bez obáv nosiť nepretržite. Diamantový prsteň je presne ten typ šperku, ktorý urobí radosť každej žene túžiacej po luxusnom, elegantnom šperku. Ak hľadáte univerzálny, nadčasový doplnok, zvoľte diamantové napichovacie náušnice. Ak vás láka väčšia originalita, pozrite si naše šperky s farebnými diamantmi, napríklad tajomné čierne diamanty.

 

Luxusný diamantový prsteň zo žltého 14-karátového zlata - KLENOTA diamantové náušnice s čiernym diamantom - KLENOTA

DIAMANTOVÉ ŠPERKY

4. Originálny šperk z kolekcie E-cut

Ak chcete na Vianoce prekvapiť svoju ženu alebo priateľku skutočne jedinečným šperkom, nechajte sa inšpirovať našou dizajnovou kolekciou E-cut. V tej nájdete minimalistické, zároveň ale výrazné šperky s moissanitmi. Pokiaľ hľadáte moderný darček pre ženu, ktorá sleduje aktuálne trendy, šperk z kolekcie E-cut je to pravé.

Zlaté šperky s moissanitem - KLENOTA

ŠPERKY Z KOLEKCIE E-CUT

5. Perlový šperk

Skvelý darček na Vianoce predstavuje aj krása priamo z hlbín riek či morí. Zabudnite na mýtus, podľa ktorého sa perly hodia len pre staršie ženy. Perlové šperky KLENOTA zaujmú sviežim, moderným vzhľadom. Siahnuť môžete napríklad po decentnom prívesku alebo originálnom prsteni s centrálnou perlou.

Perlový náhrdelník zo žltého 14-karátového zlata - KLENOTA zlatý perlový náhrdelník - KLENOTA

PERLOVÉ ŠPERKY

6. Luxusné súpravy

Budú tieto Vianoce pre vás a vašich blízkych niečím výnimočné a hľadáte darček, ktorý by zodpovedal výnimočnosti tejto príležitosti? Preskúmajte vhodné súpravy, ktoré špeciálne zostavili naši dizajnéri. Vďaka nim si môžete byť istí, že šperky, ktoré si vyberiete, sa budú navzájom pekne dopĺňať.

sada zlatých šperkov s diamantmi - KLENOTA

SÚPRAVY ŠPERKOV

7. Náhrdelník so srdcom

Ako lepšie vyjadriť svoje city ako odvekým symbolom lásky? Retiazky so srdiečkom patria medzi tie najobľúbenejšie modely v našej ponuke, a to nielen na Vianoce. Tento minimalistický šperk sa stane skvelým doplnkom pre každú príležitosť a milou pripomienkou vašej lásky.

 

Náhrdelník so srdcom zo žltého zlata - KLENOTA Náhrdelník so srdcom zo žltého zlata - KLENOTA

NÁHRDELNÍKY SO SRDCOM

8. Minimalistické napichovačky

Ťažko by ste hľadali univerzálnejší a nadčasovejší doplnok ako klasické napichovacie náušnice. Zvoliť si môžete úplne minimalistický dizajn alebo zaujímavý motív, napríklad hviezdy alebo trojuholníky.

nadčasové diamantové dieliky - KLENOTA

NAPICHOVACIE NÁUŠNICE

9. Zlaté náušnice kruhy

Zlaté kruhy sú nesmrteľné. Občas samozrejme zažívajú výraznejší vrchol popularity, z módy ale v podstate nikdy nevyšli – a zrejme ani nevyjdú. Odporúčame siahnuť skôr po drobnejších náušniciach s menším priemerom, tie sú univerzálne za všetkých okolností.

elegantné diamantové náušnice kruhy - KLENOTA elegantné diamantové náušnice kruhy - KLENOTA

NÁUŠNICE KRUHY

10. Zásnuby pod stromčekom

Vianoce patria medzi obľúbené príležitosti pre žiadosť o ruku. Pokiaľ aj vy uvažujete o tom, že tento rok prišla tá správna chvíľa a vianočná atmosféra dodá vašim zásnubám jedinečné kúzlo, je na čase porozhliadnuť sa po prstienku. Absolútnou klasikou je zásnubný prsteň s briliantom v bielom zlate.

Zlatý zásnubný prsteň s centrálnym diamantom - KLENOTA

DIAMANTOVÉ ZÁSNUBNÉ PRSTENE

Vianočné nákupy v KLENOTA

Ak ste sa rozhodli zaobstarať na Vianoce šperk z našej ponuky, odporúčame objednať s dostatočným predstihom. Šperky na objednávku dodávame do 3 týždňov. Ručná výroba sa skrátka nedá uponáhľať. Pokiaľ ste výber nechali na poslednú chvíľu, nezúfajte – aj pre vás máme riešenie. Viac ako tisíc šperkov máme pripravených na sklade na odoslanie do druhého dňa.

Ku každému šperku KLENOTA dostanete certifikát pravosti a dizajnovú krabičku. V rámci nášho servisu získate aj celoživotné čistenie šperkov zadarmo. Pokiaľ stále ešte váhate, upokojí vás predĺžená doba na výmenu či vrátenie šperku, ktorá je pre všetky predvianočné nákupy 100 dní.

zásnubní prsten s diamantem - KLENOTA certifikát pravosti - KLENOTA

INŠPIRUJTE SA NAŠÍM VÝBEROM