Premýšľate nad vhodným darčekom k sviatku, narodeninám či inej príležitosti? Chcete niečo krásne a trvalé, avšak nemáte príliš veľký rozpočet? Za pekný šperk nemusíte nutne minúť celé imanie. Ukážeme vám hneď niekoľko takých, ktoré urobia veľkú radosť, a pritom sú cenovo dostupné.

 Zlatý minimalistický retiazka s guličkou - KLENOTA

Nadčasové šperky na krk

Dámy, ktoré obdivujú nestarnúce minimalistické šperky, určite osloví retiazka s guľôčkou. Jednoduchý vzhľad tohto doplnku z neho robí skvelého spoločníka na každodenné nosenie aj pre veľkolepé večerné udalosti.

Ďalším všestranne využiteľným šperkom na krk je náhrdelník so srdcom. Svoju lásku ním vyjadríte aj bez slov. Hodí sa tiež k vrstveniu. Môžete ho doplniť napríklad jednoduchým chokerom tesne obopínajúcim krk a dlhým náhrdelníkom v tvare Y a efektná kombinácia je na svete.

Ako darček k dokončeniu štúdia či k inej dôležitej životnej etape sa hodí náhrdelník s kľúčikom. Môže slúžiť ako symbol, že je na čase odomknúť nové dvere a vykročiť ďalej, a tiež ako pripomienka tohto významného kroku.

Zlaté náhrdelníky s príveskami v tvare klíčkov v žltom zlate - KLENOTA

Univerzálne náušnice z kvalitných materiálov

Ak ste to ešte nezaznamenali, náušnice kruhy hlásia veľkolepý návrat. Ukázali sa v poslednej dobe na mnohých prehliadkových mólach a vyzerá to, že sa zase na nejaký čas plánujú usídliť v dámskych šperkovniciach. Skvelá príležitosť nimi niekoho obdarovať.

Základným kúskom, ktorý by nemal chýbať žiadnej zástupkyni nežného pohlavia, sú rozhodne diamantové napichovacie náušnice. Podľa notoricky známeho sloganu spoločnosti De Beers sú diamanty večné, a tak si môžete byť istí, že tento darček bude nosený opakovane a s radosťou.

Jackie Kennedyová tvrdila, že perly sú vhodné vždy. Táto dáma bola svojho času vnímaná ako jedna z najväčších módnych ikon. Jednoduché perlové náušnice v jej výbave rozhodne nechýbali a svoje miesto majú aj v šperkovnici dnešných moderných, elegantných žien.

Zlaté náušnice kruhy - KLENOTA

Náramky na každý deň

Pôvabný náramok z bieleho zlata sa dobre hodí na bežné nosenie. V prevedení s drahokamom predstavuje klasiku obľúbenú naprieč generáciami. Ako darček tak poteší dcéru, matku i babičku. Vďaka kvalitnému materiálu navyše dlho vydrží dlho krásny ako v deň darovania.

Pre romantické duše bude iste ranou do čierneho náramok v nežnej variante ružového zlata. Nenápadne načrtne povahu svojej nositeľky a podčiarkne jej ženskosť.

Náramok z bieleho zlata s drahokamom - KLENOTA

Prsteň, ktorý sa len tak neopozerá

Posledným zo série týchto tipov je prsteň, ktorý vyniká originálnou kombináciou retiazky a pevnej časti s trblietavým diamantom. Tento nevšedný nápad zaujme slečny či dámy, ktoré si potrpia na moderné šperky a túžia po niečom výnimočnom.

Veríme, že vám naše tipy na finančne dostupné darčeky v podobe krásnych, kvalitných šperkov pomohli nájsť ten správny smer. Keď výberu venujete dostatočnú starostlivosť, obdarovaná to spozná a o to viac si daru bude vážiť. Želáme vám šťastnú ruku!

 Minimalistický prstienok v žltom zlate - KLENOTA