Všetky zásadné okamihy v živote si iste zaslúžia pripomienku vo forme šperku. Výnimkou nie je ani promócia. Čo však čerstvej absolventke za zvládnutie všetkých študijných povinností darovať? Máme pre vás pár nápadov.

Pretože tradície v tomto prípade nenaznačujú nič konkrétne, môžete popustiť uzdu svojej fantázii a porozhliadnuť sa napríklad medzi prívesky s drahokamami, náušnice alebo náramky.

zlatý náhrdelník s diamantom a zlatou vlnou KLENOTA zlaté náušnice prstene KLENOTA

Zlato a diamanty ako nestarnúca klasika

Vyjadrite svoju hrdosť vo forme nadčasových zlatých náušníc s diamantmi. Tie vzdelaná dáma bezpochyby vynosí na pracovné stretnutia, do divadla alebo na plesy. Ak hľadáte skutočne dych berúci darček, môžete náušnice doplniť ladiacim príveskom.

súprava zlatého prsteňa a náhrdelníka KLENOTA

Podmanivé perlové súpravy

Perly milovala už Kleopatra a niet divu. Jemné perlové náušnice decentne podčiarknu ženskú krásu, a preto rozhodne predstavujú vhodný darček k promócii. Ich verným spoločníkom sa môže stať aj perlový náramok.

zlatý náhrdelník s perlami KLENOTA zlaté šperky s perlami KLENOTA

Osobité kúsky

Medzi menej tradičnými alternatívami sú momentálne v obľube najmä výrazné a farebné šperky. Potrpí si absolventka na originálne ozdoby? Čo ju potešiť napríklad rubínovým príveskom a náušnicami?

Myslite na to, že promóciou človek začína ďalšiu kapitolu života. Vzhľadom k novej životnej situácii možno bude meniť aj šatník a celkový štýl svojho zovňajšku. Preto môže byť práve promócia skvelou príležitosťou k darovaniu prvého luxusnejšieho šperku, elegantného klenotu, ktorý sa bude hodiť aj na formálnejšie príležitosti.

zlatý náhrdelník s rubínom KLENOTA