Srdce patrí medzi najviac ikonické motívy v histórii šperkov. Ateliér KLENOTA predstavuje jeho hravú a tak trochu neposednú variantu. Srdce, ktoré je otvorené všetkému, čo môže prísť. Srdce, ktoré sa nechá zlákať novými zážitkami. Zoznámte sa s kolekciou variabilných šperkov Open Heart.

Moderné náušnice v tvare srdca v žltom zlate - KLENOTA  Moderné náušnice v tvare srdca v žltom zlate z kolekcie Open Heart - KLENOTA

Noste svoju lásku v srdci každý deň

Láska má mnoho foriem, rovnako ako jej najznámejší symbol srdce. Naša nová kolekcia Open Heart oslavuje lásku, ktorá nám dáva voľnosť a slobodu. Preto sme navrhli moderné, svieže a odľahčené šperky, do ktorých sme vniesli princíp variability, pohybu a nespútanosti. Vďaka špeciálnemu uchyteniu možno srdce nosiť rôznymi spôsobmi. Dovoľte retiazke voľne kĺzať a nechajte sa prekvapiť, čo z vášho srdcového šperku dokážete vykúzliť.

Kolekcia Open Heart kombinuje klasický romantický symbol a jednoduché línie v luxusnom prevedení zo 14 kt zlata a diamantov. Hodí sa ako na pracovnú schôdzku, tak i na rande alebo večierok. Šperky sa dajú vrstviť a kombinovať s ďalšími kúskami pre výraznejší efekt. Umožňujú uplatniť kreativitu a nosiť ich podľa momentálnej nálady a outfitu.

 Minimalistický retiazka v ružovom zlate so srdiečkom a diamantom - KLENOTA  Zlatý diamantový prívesok srdce a retiazka s diamantom - KLENOTA

Jeden šperk, niekoľko spôsobov nosenia

Do hry sme zapojili okrem klasických čírych aj menej známe čierne a champagne diamanty. S náhrdelníkom s príveskom v tvare otvoreného srdca s originálne zaveseným prevŕtaným diamantom vyčarujete hneď niekoľko rôznych variantov, takže s jedným šperkom vlastne získate niekoľko ďalších. Náhrdelníky môžete doplniť ladiacimi srdcovými náušnicami v štýle kruhov alebo nežným náramkom.

Zapátrajte v kolekcii Open Heart, ak chcete šperkom vyjadriť lásku žene vášho srdca a byť jej tak stále na blízku. Nájdete tu dokonalý darček na Valentína, výročie, k narodeninám a mnohým ďalším príležitostiam.

 Náhrdelníky s príveskom v tvare srdiečka doplnené diamanty - KLENOTA  Kolekcia zlatých šperkov a prívesku srdce - KLENOTA