Túžba skrášľovať a zdobiť sa často sprevádza dievčatká už od malička. Kvalitné šperky navyše nemajú len ozdobnú funkciu, ale vďaka svojej odolnosti slúžia ako spomienka na detstvo aj po rokoch. Práve preto sme sa v ateliéri Klenota rozhodli vytvoriť kolekciu pre deti plnú pôvabných motívov. A kto vie, možno sa niektoré z týchto detských šperkov budú nakoniec odovzdávať v rodinách z generácie na generáciu ešte za dlhú dobu.

Zlaté šperky niečo vydržia

Pre svoje malé princezné môžete v novo rozšírenej kolekcii vyberať rôzne druhy šperkov vo všetkých farbách zlata. Nájdu sa tu napríklad klasické náušnice zo žltého zlata pre tradične zmýšľajúcich, retiazky s príveskami zo zlata bieleho aj šperky s diamantmi v ružovom zlate pre malé parádnice. A prečo je práve zlato jedným z najvhodnejších materiálov u šperkov pre deti? Je to vďaka jeho vlastnostiam - je hypoalergénne, ustojí každodenné nosenie a stačí mu minimálna starostlivosti.

detské zlaté náušnice s diamantmi KLENOTA detský zlatý náramok so srdiečkom KLENOTA

Obľúbené zvieratká

Ktoré dieťa by nefascinovala zvieracia ríša. Ak sa vášmu potomkovi obzvlášť páči motýlik, vtáčik alebo lienka, máte zrejme motív z kolekcie vopred vybratý. Lienky nájdete ako napichovacie náušnice, vtáčiky zdobia náušnice aj retiazky a motýle navyše aj náramky.

zlaté náušnice s diamantmi s motívom berušky - KLENOTA

Inšpirované prírodou

S prírodnými motívmi nekončíme u zvierat. V kolekcii sa pre dievčatká ďalej ponúka trojlístok. Ten efektne vynikne v súpravách na náušniciach a retiazke s príveskom.

detská súprava náhrdelníka a náušníc zo 14-karátového zlata s motívom trojuholníka KLENOTA

Nežnosť hodná malých slečien

Obzvlášť jemné sú motívy srdiečok a kvapiek, ktoré sa hodia ako k úplne malým dievčatkám, tak i dospievajúcim slečnám. Kvapky nájdete na náušniciach a retiazkach, srdiečka zdobia i náramky.

zlaté náramky s kvetmi pre matku a dcéru KLENOTA detské zlaté náušnice s diamantmi s motívom kvapky KLENOTA

Pri výbere berte ohľad na vek a povahu dieťaťa

Rovnako ako dospelí aj deti potrebujú, aby ich šperky zodpovedali ich životnému štýlu. Pre neustále niekde pobehujúce, aktívne dievčatko budú praktické napríklad napichovacie náušnice. Malé slečny, ktoré už cítia za šperk zodpovednosť, budú opatrné aj na retiazku s príveskom alebo náramok. Či už budete detský šperk vyberať k akejkoľvek príležitosti, možností je v tejto kolekcii veľa.

detská kolekcia zlatých šperkov s diamantmi KLENOTA