Svadobné obrúčky vyjadrujú rovnaké hodnoty už celé stáročia, napriek tomu v ateliéri KLENOTA ich dizajn posúvame neustále ďalej a hľadáme nové a nevšedné formy tohto tradičného šperku spojeného s láskou a manželstvom. Aj na takom malom priestore jednoduchého krúžku sa dá rozohrať symfónia tvarov, línií a diamantového lesku. A tieto naše nové prstienky, s ktorými sme vstúpili do roku 2023, sú toho dôkazom.

diamantový snubný prsteň v tvare chevronu zo žltého zlata - KLENOTA KLENOTA

Objavte trendy zo sveta svadobných obrúčok

Klasická podoba svadobnej obrúčky ako jednoduchého krúžku snáď nikdy nevyjde z módy. V súčasnosti však môžeme sledovať rastúci záujem o diamantové svadobné obrúčky, ktoré patria medzi našimi zákazníčkami medzi tie najpopulárnejšie.

Túto voľbu podporuje aj ich symbolický význam. Diamanty totiž od nepamäti znamenajú vernosť, lásku a čistotu. Budúce nevesty si u nás môžu vyberať ako z minimalistických prstienkov v čistých líniách, tak aj z tých nežných a veľmi romantických.

svadobný prsteň zo 14-karátového žltého zlata - KLENOTA svadobné šperky - KLENOTA

Eternity prstene

Prsteňom, ktoré sú osadené diamantmi po celej obrúčke, sa hovorí eternity, a v ateliéri KLENOTA ich máme v ponuke v mnohých rôznych štýloch. Pokiaľ vás zaujíma, ako môžete vhodne kombinovať svadobnú obrúčku so zásnubným prsteňom, nahliadnite do kategórie dizajnovo ladiacich súprav.

luxusné diamantové dámske svadobné obrúčky - KLENOTA

Chevron prstene

Zlaté svadobné obrúčky nemusia byť len jednoduché krúžky. Zaujímavú alternatívu ponúkajú tzv. Chevron prstene, teda prstene tvarované do špičky. Tento dizajn poteší najmä tie nevesty, ktoré plánujú nosiť po svadbe zásnubný prstienok a svadobnú obrúčku na rovnakom prste.

dámske diamantové svadobné obrúčky zo žltého zlata - KLENOTA  minimalistické obrúčky zo žltého 14k zlata - KLENOTA

Diamant v netradičnom výbruse bageta

Klasická, nadčasová a zároveň originálna a moderná svadobná obrúčka; presne to vám zaistí diamant v menej známom bagetovom výbruse. Žiarivý drahokam v tvare obdĺžnika dokonale zapadá do svadobnej obrúčky a dodáva jej úplne jedinečný, elegantný vzhľad.

svadobné obrúčky zo žltého 14k zlata - KLENOTA moderné svadobné obrúčky s diamantom v bagetovom výbere - KLENOTA

Svadobné obrúčky s drážkou

Aj drobný detail dokáže dodať minimalistickému dizajnu sviežosť a osobitosť. Presvedčia vás o tom naše nové svadobné prstene s jemnou drážkou. Dámsky prsteň navyše pritiahne pozornosť diamantovým leskom. Pripravili sme hneď niekoľko variantov s rôznym umiestnením drážky, profilom prsteňa a počtom diamantov, vždy samozrejme vo všetkých farbách zlata.

svadobné obrúčky s drážkou na ruke - KLENOTA

Každý z nich je jedinečný 

Svadobné obrúčky, rovnako ako všetky naše šperky, vyrábame priamo v ateliéri KLENOTA v samotnom srdci Prahy. Pri navrhovaní aj realizácii venujeme pozornosť každému detailu. Používame najmodernejšie technológie a rozmanité postupy. Veríme ale v to, že úplným základom je poctivá ručná práca, ktorú do každého prstienka vtláčajú naši skúsení zlatníci. Ručne dokončujú master modely, fasujú kamene alebo upravujú povrch kovu do finálnej podoby. Inšpirujte sa pri hľadaní svadobných obrúčok našimi bestsellermi.

V našom portfóliu nájdete stovky svadobných obrúčok z bieleho, žltého aj ružového zlata. Ponúkame bohaté možnosti dizajnov, z ktorých môžete vyberať presne podľa svojich predstáv: rôzne profily, šírky, povrchové úpravy atď.

 sada svadobných obrúčok zo žltého zlata - KLENOTA svadba so šperkami KLENOTA

Ku každému šperku získate certifikát pravosti, dizajnovú krabičku a doživotný servis vrátane čistenia a prvej úpravy povrchu zadarmo. Pre váš pokojný nákup garantujeme 60-dňovú lehotu na vrátenie či výmenu šperku a bezplatnú prvú úpravu nepadnúcej veľkosti.

dámska svadobná obrúčka s diamantom v žltom 14k zlate - KLENOTA