V apríli 2019 sme ponuku nášho ateliéru rozšírili o celkom nový koncept: unikátne kolekcie KLENOTA. S každou z nich sa spája nejaký príbeh, každá má svoj charakteristický motív alebo prvok.

Náhrdelník z bieleho zlata s diamantmi z kolekcie Rain - KLENOTA

Pri vytváraní kolekcie Rain sa čerpalo rovno z dvoch zdrojov inšpirácie. Tým prvým boli - ako už názov napovedá - príjemný letný dáždik, ktorý skôr osvieži ako zmáča. Jemné tyčky zo zlata zdobené diamantmi pripomínajú povrázky vody padajúcej z neba.

Visiace náušnice s diamantmi v bielom zlate z kolekcie Rain - KLENOTA

Druhú inšpiráciu sme našli v geometrii. V absolútnej jednoduchosti rovnej línie akoby sa skrývala výzva: ako z tejto zdanlivej banality vytvoriť krásny šperk. Navyše aj keď výsledok vyzerá veľmi jednoducho, vyžaduje úplné zlatnícke majstrovstvo a tie najmodernejšie metódy.

Náhrdelník z ružového zlata s diamantmi z kolekcie Rain - KLENOTA

V kolekcii nájdete predovšetkým visiace, ale aj drobné náušnice, prívesky a náhrdelníky, ktorým dlhé rovné tvary prirodzene pristanú. Dobre ale zlaté a diamantové tyčinky vyzerajú aj na náramkoch. Ako darček poteší šperk z kolekcie Rain najmä milovníčky minimalizmu a univerzálnych doplnkov.

Zlaté náušnice s diamantmi z kolekcie Rain - KLENOTA

Náramok z bieleho zlata s diamantmi z kolekcie Rain - KLENOTA