Vysnívali sme si kolekciu zásnubných prsteňov pre ženu 21. storočia. Aká podľa nás taká žena je? Je elegantná a moderná, sleduje aktuálne módne trendy, ale vie ich prispôsobiť svojmu štýlu, je sama sebou a nezávislá, vie si ísť za tým, čo chce a dopriať si luxus, aký si zaslúži. Taká žena nám bola inšpiráciou pri navrhovaní našej najnovšej kolekcie Le Grand

Z tejto inšpirácie sa postupne rodila predstava oslnivých zásnubných prsteňov, ktoré by v sebe spájali to najlepšie z minulosti a súčasnosti. Vytvorili sme luxusné a okázalé dizajny, ktoré stelesňujú dokonale vyváženú kombináciu tradície a modernej sviežosti. Klasické línie v čistom spracovaní sme oživili premyslenými, originálnymi detailmi. A do hlavnej roly sme obsadili výrazné diamanty laboratórneho pôvodu vybrúsené do netradičných tvarov.

Ručne vyrábané šperky - KLENOTA luxusné 14k zlaté prstene s laboratórne pestovanými diamantmi - KLENOTA

Oslňte jedinečným prsteňom

Kúzlo kolekcie Le Grand tak spočíva v modernom, ale nadčasovom dizajne, ktorý stavia na nápadných centrálnych kameňoch v tzv. fancy výbrusoch. Kolekcii dominujú veľké štvorboké diamanty vo výbrusoch emerald a asscher a elegantné oválne diamanty. Práve štvorcový asscher cut je skutočným unikátom: pre kolekciu Le Grand si ho nechávame brúsiť na zákazku. V tejto veľkosti a kvalite nie je tento tvar bežne dostupný.

Luxusný prsteň s laboratórne vypestovaným diamantom v 14-karátovom zlate - KLENOTA

Prstene v kolekcii Le Grand sú vyrobené zo 14 kt zlata, každý model je k dispozícii v bielom, žltom aj ružovom variante. Ku každému navyše získate certifikát pravosti vydaný medzinárodným gemologickým laboratóriom.

Či už vyberáte zásnubný prsteň, alebo darček ku okrúhlemu výročiu svadby či významným narodeninám, v kolekcii Le Grand nájdete dokonalú inšpiráciu.

Prsteň s diamantom laboratórneho pôvodu vrátane medzinárodného certifikátu - KLENOTA Luxusné diamantové prstene zo 14-karátového zlata - KLENOTA

Prečo lab grown diamonds?

Príbeh lab grown diamantov určených na klenotnícke účely sa začal písať len pred pár rokmi. Diamanty laboratórneho pôvodu sú pravé diamanty – majú rovnaké chemické zloženie a dokonca aj identické fyzikálne a optické vlastnosti ako prírodné diamanty. Sú rovnako krásne, odolné a vynikajú vysokou čistotou. A každý je originál.

Oproti prírodným diamantom sú navyše cenovo dostupnejšie. Lab grown diamanty tak predstavujú cestu k väčšiemu priehľadnému drahokamu, okrem veľkosti v nich totiž získavame dokonalú čistotu a vnútornú štruktúru za dobrú cenu.

Kolekcia prsteňov s laboratórne pestovanými diamantmi v 14-karátovom zlate - KLENOTA