Motív kľúča si spájame s mnohými významami. Niektoré ho sprevádzajú už tisíce rokov, iné získal relatívne nedávno. Bohatstvo, moc a významné spoločenské postavenie. Láska. Začiatok niečoho nového. Tajomstvo. Sloboda…

Vznik našich šperkov s kľúčikmi inšpirovalo práve jedno z tých historicky novších spojení. Nápad na túto novinku, ktorá sa tak trochu vymyká klasickej ponuke ateliéru KLENOTA, sa zrodil z chuti pripomenúť si 17. november 1989. Cinkanie kľúčov vtedy ukončilo jednu kapitolu československej histórie. A preto práve kľúčmi chceme osláviť ideály, ktoré Zamatová revolúcia stelesňovala: nádej, slobodu a vieru v budúcnosť.

Zlaté prívesky kľúčiky - KLENOTA

Kľúčik ako ozdoba: vystúpte z davu s originálnym šperkom

Veľkou výhodou motívu kľúča je to, že si v ňom každý nájde to svoje. Či už teda pre vás má spomienka na november '89 špeciálny význam, alebo len hľadáte jedinečný šperk s nádychom hravosti, prípadne chcete osláviť novú kapitolu svojho života, šperk s kľúčikom je skvelá voľba.

Prívesok kľúčik z bieleho, ružového a žltého zlata - KLENOTA

V našej ponuke nájdete jednoduché zlaté náramky a náhrdelníky s drobnými kľúčikmi aj luxusnejšie prívesky zdobené diamantmi. Vyberte si medzi nimi nový obľúbený kúsok do svojej zbierky šperkov alebo napríklad zaujímavý darček pre niekoho blízkeho.

Prívesok kľúčik z bieleho zlata a náhrdelník kľúč s diamantmi - KLENOTA