K letu patria prírodné materiály a jednoduchosť. Platí to nielen pre obliekanie, ale aj pre doplnky. Minimalizmus a inšpirácia prírodou predstavujú skvelú cestu, ako vkusne predviesť svoj osobitý štýl. A presne v tomto duchu sa nesie nová autorská kolekcia KLENOTA s názvom Luster – je svieža, moderná aj hravá a stavia na jemnom pôvabe bielych sladkovodných perál.

Minimalistické šperky na každý deň

V kolekcii Luster nájdete jemné náramky, náušnice – najmä visiace, prstene, prívesky aj retiazkové náhrdelníky. Všetky majú spoločné čisté línie a jednoduchú, univerzálnu eleganciu. Skvele sa hodia von k letným šatám, ale krásne doladia aj formálnejší outfit. Rozhodne ich nemusíte na konci leta upratovať do šperkovnice, užijete si ich po celý rok. A vďaka nadčasovému dizajnu nevyjdú po jednej sezóne z módy.

zlaté diamantové prstene so sladkovodnou perlou - KLENOTA 14-karátové zlaté perlové šperky z novej kolekcie Luster - KLENOTA

Šperky z novej kolekcie KLENOTA navyše môžete bez obáv kombinovať a vrstviť nielen medzi sebou, ale aj s ďalšími klenotmi. Biele perly jemne doladia napríklad výrazné, farebné drahokamy alebo masívne retiazky či pečatné prstene. Nemusíte sa báť popustiť uzdu svojej fantázii a vyskúšať najrôznejšie hravé kombinácie.

prsteň zo žltého zlata so sladkovodnou perlou - KLENOTA

Príjemne prekvapí niekoľko variabilných šperkov, ktoré sa dajú nosiť rôznymi spôsobmi. Prstienok s drobnou perlou, ktorý možno nosiť na prste alebo zavesený na retiazke; kruhové náušnice so snímacím perlovým príveskom; obojstranné visiace náušnice… Je len na vás a vašej nálade, aký variant práve zvolíte.

Nadčasová krása zlata a perál

Žlté zlato opakovane prekvapuje novými vlnami popularity. Niekedy sa trochu schová do tieňa bieleho zlata alebo originálnych trendy noviniek, ale jeho klasický vzhľad si vždy znova nájde cestu na výslnie. Šperky zo žltého zlata pristanú všetkým farebným typom.

zlaté náhrdelníky so sladkovodnými perlami - KLENOTA perlové náhrdelníky a zlaté retiazky - KLENOTA

Aj perly v posledných rokoch zažívajú veľký návrat. V ateliéri KLENOTA radi objavujeme ich rôzne stránky a ukazujeme, že perly vedia byť aj moderné, svieže a mladistvé. Pre kolekciu Luster sme zvolili biele sladkovodné perly ako symbol nežnej ženskej krásy a jemného pôvabu.

Spojením žltého zlata s bielymi perlami vzniká elegantný kontrast. Zlato dodáva šperkom v novej kolekcii hrejivý nádych a dokonale zdôrazňuje prírodný lesk perál.

visiace náušnice s perlami zo 14-karátového žltého zlata - KLENOTA