Je to jedna z najdôležitejších otázok, ktoré človek v živote položí - alebo naopak počuje. Či už to bude v lese, na pláži, doma na gauči, v luxusnej reštaurácii alebo napríklad v supermarkete... „Vezmeš si ma?“ Týmito slovami začína nielen nová kapitola vášho vzťahu, ale aj vášho života. Ako čerešnička na torte môže túto otázku doplniť tiež žiarivý zásnubný prsteň, ktorý sa stane krásnou pripomienkou žiadosti o ruku.

V našej ponuke nájdete klasické aj originálne prstienky. Iste teda vyberiete to pravé. Ak si neviete rady, stavte na nadčasovú klasiku: jednoduchý zlatý prstienok s briliantom. Možno ale hľadáte niečo originálne, niečo tak výnimočné, ako je vaše vyvolená. Inšpiráciu načerpáte v našej galérii jedinečných zásnubných prstienkov KLENOTA. Skrývajú sa v nej luxusné diamantové prstene, obľúbené HALO dizajny a pre milovníčky pestrých šperkov tiež zásnubné prstienky s drahokamami či farebnými diamantmi.

S výberom vám radi poradíme a pri osobnej návšteve nášho ateliéru v Prahe si môžete rôzne typy prstienkov osobne prezrieť.