Zásnubný prsteň aj svadobná obrúčka patria v živote ženy k najdôležitejším šperkom. Najneskôr vo chvíli, keď neveste pristáva na ľavom prstenníku svadobná obrúčka, vznikne otázka: aká budúcnosť čaká zásnubný prsteň? Poputuje na druhú ruku? Alebo bude žiariť po boku svadobnej obrúčky na rovnakom prste?

Ladiace súpravy zásnubných prsteňov a svadobných obrúčok

V ateliéri KLENOTA sme navrhli ladiace súpravy zásnubných prsteňov a svadobných obrúčok. Veríme totiž, že tieto dva prstene k sebe patria a zaslúžia si byť nosené každý deň. V momente, keď vyberáte zásnubný prsteň, môžete už pokukovať po svadobnej obrúčke. Budete tak mať istotu, že k sebe obidva prstene raz krásne zapadnú. Ďalšou možnosťou je zaobstarať vysnívanú svadobnú súpravu naraz.

 zásnubný a snubný prsteň s diamantmi v bielom zlate - KLENOTA

Dokonalé zladenie

Zámerom našej novej kolekcie bolo vytvoriť kombinácie zásnubných prsteňov a svadobných obrúčok, kde sa prstene dizajnovo dopĺňajú a jeden druhému neprekážajú. Nadčasové zásnubné prstene s diamantmi i farebnými kameňmi skvele ladia s diamantovými svadobnými obrúčkami. Nechajte sa vtiahnuť do sveta zamilovaných šperkov a smelo sa inšpirujte nápadmi našich dizajnérov.

Set zásnubného a snubného prsteňa s diamantmi žlté zlato - KLENOTA

Tipy, ako zladiť zásnubný prsteň so svadobnou obrúčkou

Prsteň so solitérnym diamantom a half eternity svadobná obrúčka

Elegantná a nadčasová kombinácia. Diamanty dnes nie sú len výsadou zásnubného prsteňa, ale prerazili aj na poli svadobných obrúčok. Zlatý krúžok v jednoduchom dizajne, ktorému dominuje jeden solitérny diamant, patrí medzi najobľúbenejšie typy zásnubných prsteňov. A nevidíme žiadny dôvod, prečo by musel zostať osamote. Diamant môže byť prvkom, ktorý obidva prstene prepojí. Zvoliť môžete trblietavý „half eternity“ prstienok, ktorý má polovicu obvodu posiatu trblietavými diamantmi.

 Diamantový set v bielom zlate - KLENOTA

Prsteň s tromi diamantmi a zvlnená diamantová svadobná obrúčka

Dvojica, ktorej nechýba dynamika. Dopĺňajú sa tam, kde je to potrebné, ale inak si nechávajú svoj vlastný priestor pre sebarealizáciu. Taká je dvojica zvlnenej svadobnej obrúčky s moderným diamantovým zásnubným prsteňom. Každý z prsteňov je iný, a napriek tomu idú výborne dohromady. Zvlnená svadobná obrúčka sa tvarovo prispôsobí vystupujúcim kameňom a súprava tak vyzerá veľmi harmonicky. Set diamantových prsteňov biele zlato - KLENOTA

Prsteň s farebným drahokamom a eternity prstienok

Romanticky ružový turmalín alebo vznešene zelený smaragd sú originálnou voľbou pre zásnubný prsteň. Obrúčka s farebným drahokamom v emeraldovom výbruse je po obvode ešte ozdobená diamantmi, a preto dokonale ladí s „half eternity“ svadobnou obrúčkou. Výsledkom je výrazný celok, ktorý si nezadá s hocijakým kokteilovým prsteňom.

Zásnubný prsteň s turmalínom a diamantový snubný eternity prsteň - KLENOTA

Pozrite sa na naše súpravy zásnubných prsteňov a svadobných obrúčok a vyberte si tú výnimočnú.