Menej býva viac a v jednoduchosti je krása. Práve tieto heslá nás inšpirovali pri výbere šperkov pre nadchádzajúcu jesennú sezónu, ktorá sa ponesie v duchu minimalizmu a elegancie. Správne zvolené šperky v jednoduchom dizajne podčiarknu vašu osobnosť, sú nadčasové, stále moderné a dajú sa nosiť na nespočetné množstvo spôsobov.

Fantázii sa medze nekladú

K vrstvení a kombinovaní sa skvele hodia zlaté prstene v minimalistickom poňatí. Ich veľkou výhodou je variabilita a nekonečne veľa kombinácií. Prstene s perlou sú originálne a netradičné, dokonale ladia s ďalšími perlami aj s drahými kameňmi. Trendom poslednej doby sú tiež výrazné pečatné prstene v lesklom i matnom prevedení.

Čistá prírodná krása

Tradičné biele perly okrúhleho tvaru sú nestarnúcou klasikou, ktorá sa dá v okamihu pretvoriť do súčasnej a sviežej podoby. Ak túžite po obzvlášť výnimočnom šperku s prvkom originality, iste vás zaujmú barokové perly nepravidelného tvaru, ktoré pôsobia mladistvo a ľahko bohémsky. Veľkej obľube sa tešia aj prírodné drahokamy v pastelových farbách v kombinácii s ružovým či bielym zlatom a diamantmi.

Nežný dotyk luxusu

Retiazkové náramky KLENOTA sú jemné a nenápadné, napriek tomu pritiahnu pozornosť svojou jedinečnosťou a čistým spracovaním. Náramky s drahokamami upútajú samy o sebe, ale môžete sa s nimi tiež smelo pustiť do vrstvenia a vykúzliť si tak svoju vlastnú farebnú kombináciu.

Za poskytnutie interiérov pre fotenie ďakujeme partnerskému hotelu Augustine (a Luxury Collection Hotel, Prague).