Svadobné obrúčky vyjadrujú rovnaké hodnoty už po stáročia, napriek tomu v ateliéri KLENOTA posúvame ich dizajn neustále ďalej a hľadáme nové a nevšedné formy tohto tradičného šperku spojeného s láskou a manželstvom. Aj na tak malom priestore jednoduchého krúžku sa dá rozohrať symfónia tvarov, línií a diamantového trblietania. A tieto naše nové prstienky, s ktorými sme vstúpili do roku 2021, sú toho dôkazom.

zásnubný a snubný prsteň s diamantmi biele zlato - KLENOTA Snubné prstienky z bieleho zlata s diamantmi - KLENOTA

Objavte trendy zo sveta svadobných obrúčok

Klasická podoba svadobnej obrúčky ako jednoduchého krúžku snáď nikdy nevyjde z módy. V súčasnosti však môžeme sledovať rastúci záujem o diamantové svadobné obrúčky, ktoré patria medzi vôbec najpopulárnejšie.

nežný diamantový snubný prsteň - KLENOTA snubný prsteň s diamantmi v bielej a ružovej variante zlata - KLENOTA

Túto voľbu podporuje aj ich symbolický význam. Diamanty totiž od nepamäti znamenajú vernosť, lásku, čistotu a nevinnosť. Budúce nevesty si u nás môžu vyberať ako z minimalistických prstienkov v čistých líniách, tak i z nežných a romantických kúskov. Inšpirujte sa našimi bestsellermi.

 Snubné prstienky z ružového zlata s diamantmi - KLENOTA

Prsteňom, ktoré sú osadené diamantmi po celej obrúčke, sa hovorí eternity, a v ateliéri KLENOTA ich máme v ponuke v mnohých rozličných štýloch. Ak vás zaujíma, ako môžete vhodne kombinovať svadobnú obrúčku so zásnubným prsteňom, nahliadnite do kategórie ladiacich súprav. Model svadobných obrúčok si môžete zvoliť v žltom, ružovom alebo bielom zlate.

snubné prstene s diamantmi v bielom zlate - KLENOTA  zásnubný a snubný prsteň s diamantmi ružové zlato - KLENOTA

Každý z nich je jedinečný

Svadobné obrúčky, rovnako ako všetky naše šperky, vyrábame priamo v ateliéri KLENOTA v samotnom srdci Prahy. Pri navrhovaní aj realizácii venujeme pozornosť každému detailu. Používame najmodernejšie technológie a rozmanité postupy. Veríme ale v to, že úplným základom je poctivá ručná práca, ktorú do každého prstienka vtláčajú naši skúsení zlatníci. Ručne dokončujú master modely, fasujú kamene alebo upravujú povrch kovu do finálnej podoby. Naše najnovšie svadobné obrúčky si môžete bližšie pozrieť v galérii produktov pod článkom.

snubný prsteň s diamantmi v bielej a ružovej variante zlata - KLENOTA