Náramky právom patria k tým najobľúbenejším šperkom. Jedným z dôvodov je aj to, že na rozdiel od náušníc a náhrdelníkov si pohľad na náramok môže užiť aj ten (alebo skôr tá), kto ho práve nosí. A tak či už vyberáte darček pre niekoho blízkeho, alebo si chcete urobiť radosť krásnym a univerzálnym doplnkom, stojí za to dať náramkom šancu. A pamätajte, že náramky priamo nabádajú k vrstveniu, takže ak váhate, ktorý vybrať, môžete ich na ruke skombinovať hneď niekoľko! Pre inšpiráciu vám prinášame výber tých najobľúbenejších modelov z ateliéru KLENOTA.

Minimalizmus ako základ

Čisté línie, hladké spracovanie, striedmosť. Minimalistické šperky uprednostňujú kvalitu pred kvantitou a stavia na jednoduchosť a praktickosť. Sú síce nenápadné, vedia ale zaujať svojou jedinečnosťou a každému outfitu dodajú nádych elegancie. Pár takýchto šperkov s všestranným využitím by vo vašej zbierke nemalo chýbať. Rozšíriť ju môžete napríklad retiazkovým náramkom s drobným diamantom v tradičnom okrúhlom výbruse.

náramok s diamantom a príveskom kríža zo 14 kt ružového zlata - KLENOTA minimalistické náramky s retiazkou zo žltého 14 kt zlata - KLENOTA

Univerzálny náramok z nadčasových materiálov

Objavte kúzlo drahých kameňov

Nádych jedinečnosti môže minimalistickému šperku dodať aj farebný drahokam. Široká paleta odtieňov kameňov a možnosť výberu zo žltého, bieleho alebo ružového 14 kt zlata vám poskytne priestor na kreatívne vyjadrenie. Vykúzlite tak originálny šperk, ktorý perfektne vystihne vašu osobnosť. Nebojte sa nevšedných kombinácií. Jemný náramok z ružového zlata s jasne modrým okrúhlym topásom zaujme na prvý pohľad.

retiazkový náramok s farebným drahokamom v ružovom zlate - KLENOTA

Zaujímavý doplnok pre každodenné nosenie aj zvláštne príležitosti

Luxusný trend, ktorý len tak nepominie

Napriek tomu, že sa tenisové náramky prvýkrát objavili už v 20. rokoch 20. storočia, svoj súčasný názov prijali až v 70. rokoch, kedy ich preslávila veľmi populárna a úspešná tenistka Chris Evertová. Tento nestarnúci symbol elegancie charakterizuje symetrický rad diamantov alebo iných drahokamov. Tenisový náramok pôsobí veľmi sofistikovane a perfektne sa hodí ku slávnostnému, aj neformálne ladenému outfitu.

luxusný diamantový náramok z bieleho 14 kt zlata - KLENOTA zlatý tenisový náramok s diamantmi - KLENOTA

Oslnivý doplnok zo 14 kt zlata, ktorý si uchová svoju krásu aj hodnotu po dlhé roky

Srdce povie všetko

Ťažko by sme hľadali ikonickejší symbol lásky ako srdce. Poteší na Valentína, na výročie aj pod vianočným stromčekom. Urobí ale radosť aj malým slečnám alebo najlepším kamarátkam. Láska má mnoho podôb – a rovnako aj šperky zdobené srdcom. Pokiaľ si nie ste istí, ktorý pre vašu milovanú vybrať, odporúčame retiazkový náramok z nadčasových materiálov.

minimalistický šperk so srdcom zo žltého 14 kt zlata - KLENOTA

Klasický romantický symbol v prevedení zo 14 kt zlata a diamantov

Rozžiarte leto sviežim farebným pokladom

S letom väčšinou prichádza aj chuť oživiť našu šperkovnicu nejakým novým, netradičným doplnkom. Inšpirujte sa najnovšími módnymi trendmi a vyberte si v našej ponuke náramky s minerálmi. Výrazné, neprehliadnuteľné šperky z minerálnych kameňov ocenia najmä ženy s vycibreným, osobitým štýlom. Pozrite si napríklad náramok z fazetovaných akvamarínov a jemných guľôčok zo 14 kt zlata.

minerálny náramok - KLENOTA minerálné náramky - KLENOTA

Náramok z akvamarínov na farebnej škále od tmavej až po nebesky modrú

Pôvab prírodnej krásy

Perly symbolizujú čistotu a dokonale podčiarkujú prirodzenú ženskú krásu. Ich lesk zaujme na prvý pohľad. V ponuke ateliéru KLENOTA nájdete klasické perlové náramky z bielych, ružových aj tmavých sladkovodných perál, ale aj jedinečné modely v modernom, sviežom dizajne. Napríklad tento pevný náramok zakončený zlatou guľôčkou a bielou perlou.

perlové náramky zo žltého 14 kt zlata - KLENOTA

Flexi náramok zo žltého zlata spája jednoduchosť a originalitu

Dodajte náramku osobitosť

Hľadáte originálny darček? Vložte do šperku kúsok seba a nechajte ho ozdobiť rytinou. Zanechajte na ňom odkaz, symbol či dátum ako spomienku na významný deň. Vznikne tak úplne jedinečný klenot s hlbokým významom. Zvoľte napríklad retiazkový náramok z ružového zlata, ktorý zdobí hladká plochá tyčinka a okrúhly diamant v osadení typu bezel.

Náramok s čiernym diamantom zo 14 kt ružového zlata - KLENOTA Minimalistický náramok s platničkou v ružovom zlate - KLENOTA

Retiazkový náramok z ružového zlata s možnosťou gravírovania