Typy náramkov - zvoľte ten pravý

Náramky majú svoje pevné miesto v šperkovnici každej ženy. Je to typ šperku, ktorý v sebe často nesie symboliku, ako je priateľstvo, láska, ochrana. V ateliéri KLENOTA vyrábame náramky zo 14 kt zlata doplnené o diamanty alebo drahokamy. Naše náramky majú premyslený dizajn, sú pohodlné a vždy zaujmú kvalitou spracovania a nejakým zaujímavým detailom. Nasledujúce riadky vám pomôžu vybrať ten správny typ, či už chcete urobiť radosť sebe alebo ho kupujete ako darček pre milovanú osobu. Štýlový náramok sa totiž hodí vždy a medzi darčekmi nikdy nezapadne!

Retiazkové náramky s diamantom

Tento typ náramku je ideálnym basic kúskom, ktorý žena takmer nemusí zložiť z ruky. Diamantová ozdoba dodáva šperku ženskosť a eleganciu. Náramok môžete bez problémov kombinovať a mixovať s ďalšími šperkmi z našej kolekcie a vytvoriť si tak svoju vlastnú súpravu, ktorá sa stane vaším poznávacím znamením. Jeho veľkou výhodou je jemnosť, vďaka ktorej neprekáža ani pri práci na počítači, čo iste mnoho žien ocení.

Náramok zo žltého zlata so srdiečkom a diamanty - KLENOTA Zlaté diamantové retiazkové náramky - KLENOTA

Flexi náramky

Flexi náramky sú špecialitou ateliéru KLENOTA. Sú navrhnuté tak, aby sa ľahko nasadzovali a krásne na ruke sedeli. Aj keď vyzerá obrúčka pevne, dajú sa doširoka roztvoriť a späť stlačiť tak, aby sa dokonale prispôsobili každej ruke. Zároveň môžete aj experimentovať s tým, ako vysoko ich na predlaktie nasadíte. Aj tento typ náramku odporúčame pre každodenné nosenie, ale rozhodne obstojí aj ako doplnok spoločenských šiat. Je totiž neprehliadnuteľný.

Flexi pevný náramok v žltom zlate - KLENOTA

Perlové náramky

Toto je klasika, ktorá sa ale v okamihu dá pretvoriť do súčasnej a sviežej podoby. Perly už totiž nemusia byť len doplnkom formálneho šatníka, vyšperkovať s nimi môžete každý outfit. Štýlovo doplnia napríklad džínsy a jednoduché tričko. Pre slávnostný vzhľad sa dajú perlové náramky tiež navrstviť a evokovať tak ikonický štýl nadčasovej elegancie Coco Chanel alebo Audrey Hepburn. Opatrnosť je ale na mieste pri kombinovaní s kovovými náramkami, pretože tie by mohli perly poškodiť.

V ponuke ateliéru KLENOTA nájdete perlové náramky z pravých bielych, pastelovo ružových aj tajomných tahitských perál.

Okrem klasického typu so zlatým zapínaním si môžete zvoliť i náramok z perál na gumičke, ktorého hlavnou výhodou je bezproblémové nasadenie. A rozhodne neprehliadnite jednu z našich noviniek, a to perlový náramok doplnený o farebné koráliky z tyrkysu a koralu.

Perlový náramok so zlatým zapínaním - KLENOTA Elegantný dámsky perlový náramok v zlate - KLENOTA

Náramky s farebným drahokamom

Farebné drahé kamene a zlato, to je osvedčený tandem, ktorý je zárukou úspechu u všetkých šperkov, náramky nevynímajúc. Drahokamami zdobíme ako retiazkové, tak flexi náramky. Pracujeme s prírodnými kameňmi, ktoré vás ohromia krásnou farbou a výrazným leskom, ako sú napríklad žltý citrín, fialový ametyst alebo romantický ružový zafír. Náramky s drahokamami upútajú samy o sebe, ale môžete sa s nimi tiež smelo pustiť do vrstvenia a vykúzliť svoju vlastnú farebnú kombináciu.

Korálikové náramky z drahokamov

Premyslene spájajú nepravidelne fasetované prírodné drahé kamene s komponentmi zo 14 kt zlata alebo perlami. Drahokamy v tejto podobe vynikajú svojou prirodzenou krásou, nádherne sa ligocú pri pohybe ruky. Tieto náramky skvele doplnia jednoduchý outfit aj modely v bohémskom štýle, navyše pôsobia energicky a optimisticky. V ponuke máme exkluzívne náramky z pravého rubínu, smaragdu, citrínu, akvamarínu alebo tanzanitu. Neodolateľne pôsobí tiež špeciálny dúhový dizajn náramku z rôznych odtieňov zafíru. Dobre sa kombinujú s univerzálnymi zlatými šperkmi.

Perlový náramok s ametystom a tyrkysom - KLENOTA

Akú zvoliť dĺžku náramku?

Náramky dodávame v štandardnej veľkosti 18 cm. Ak chcete, aby vám náramok dokonale padol, môžete si zmerať zápästie a objednávke uviesť inú veľkosť. My vám vybraný šperk upravíme na mieru. Svoju ideálnu veľkosť zistíte jednoducho tak, že okolo zápästia obtočíte krajčírsky meter a k nameranej hodnote pripočítate 2 cm.

Řetízkové náramky s bílým a černým diamantem - KLENOTA Minimalistické zlaté náramky so srdiečkom a tyčinkou - KLENOTA