V apríli 2019 sme ponuku nášho ateliéru rozšírili o celkom nový koncept: unikátne kolekcie KLENOTA. S každou z nich sa spája určitý príbeh, každá má svoje charakteristické spracovanie alebo jeden spájajúci prvok.

Zlaté náhrdelníky s lístkom, mesačným kameňom a koralom z kolekcie Seasons - KLENOTA

Kolekcia Seasons zostane v našej ponuke nastálo, a tak ako sa počas roka mení príroda, budú sa s ročnými obdobiami meniť aj šperky v tejto kolekcii. Teraz je preto plná farieb, tvarov a motívov typických pre jeseň: padajúce lístie, vyfarbené stromy, šípky pozdĺž cesty, zrelé hrušky a jablká aj temné neba.

Zlaté náušnice, náhrdelník a náramok s lístkami a drahokamami z kolekcie Seasons - KLENOTA

Aby kolekcia dokonale zachytila jemnú prírodnú krásu, bola celá navrhnutá a spracovaná ručne. Drobné aj väčšie lístočky zo zlata tak skutočne pôsobia dojmom, ako by skrútené jesenným chladom práve spadli na zem. Farby zeme a jesene prinášajú hnedé a šedé odtiene mesačného kameňa a labradoritu, tlmená oranžová slnečného kameňa a sýto červená karneolu a koralu. Niektoré z týchto drahokamov zaraďujeme úplne prvýkrát!

Zlaté náhrdelníky s lístkom, mesačným kameňom a labradoritom z kolekcie Seasons - KLENOTA

Kolekcia Seasons teraz obsahuje náušnice v podobe okrúhlych farebných napichovačiek aj kruhov s mini príveskami, náhrdelníky so samostatnými drahokamami či lístočkami aj ich kombinácie a náramky. Všetko v žltom 14 karátovom zlate. Jednotlivé šperky sa k sebe skvele hodia a dajú sa z nich vytvoriť krásne súpravy.

Zlatý náhrdelník a náramok s lístkom, mesačným a slnečným kameňom z kolekcie Seasons - KLENOTA

Zlatý náhrdelník a náušnice s lístkom a mesačným kameňom z kolekcie Seasons - KLENOTA